28.3.14

Panggilan Mekah

[ Haji Baha dan Hajah Zarinah ]

dan arini. mak dan ayah aku akan pergi menunaikan ibadah umrah selama dua minggu. adoih lah. serius jeles. nak ikot jugaaak. tapi takpe lah. rezki daku di tahun akan datang rasa nya. ceh ayat sedap hati. huhu.

pape pun. insyaAllah selamat pergi dan pulang seada nya. sila lah pulang dengan kurma nabi bebanyak. teringin woit. nak mintak fridge magnet macam tak kene tempat plak kan. hehe.

love you mama ayah.

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)